Από την επόμενη εξεταστική CELI (Μάρτιος 2019) παύει να ισχύει η αρνητική βαθμολογία σε περίπτωση λανθασμένης απάντησης

Μάθετε Ιταλικά!

Αναμφίβολα, υπάρχει μια σχέση ανάμεσα στο ενδιαφέρον για την Ιταλική γλώσσα και στο μεγαλείο του πολιτισμού της, ωστόσο στις μέρες μας η Ιταλική γλώσσα μελετάται και για πρακτικούς λόγους.

Με αυτόν τον τρόπο, η παράδοση συναντά τη σύγχρονη ζωή.

Κάνοντας λοιπόν έναν περίπατο στους δρόμους μίας ιταλικής πόλης, ένα άτομο αναβιώνει την ιστορία της, αποκτά όμως και ένα όραμα νεωτερικότητας αντάξιο του ιστορικού παρελθόντος της. Και αυτό γιατί η Ιταλία σήμερα είναι μια σύγχρονη βιομηχανική χώρα, αποτελώντας μία από τις πέντε κορυφαίες οικονομίες του κόσμου.

Η γνώση των ιταλικών είναι πολύ χρήσιμη σε διάφορους τομείς σταδιοδρομίας. Η Ιταλία σήμερα είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, της μαγειρικής τέχνης, της μόδας, της γραφιστικής, της εσωτερικής διακόσμησης, του σχεδιασμού επίπλων, της μηχανολογίας...

Τα τμήματα που διοργανώνει το Κέντρο Ιταλικών Borgi είναι, μεταξύ άλλων, κατάλληλα για άτομα που εργάζονται ή/και έχουν επικοινωνία με ιταλόφωνες εταιρίες και επιχειρήσεις, ή που απλώς θέλουν να επισκεπτούν την Ιταλία και να αισθανθούν από κοντά την όμορφη ιταλική κουλτούρα και τέχνη!

Τα βιβλία που χρησιμοποιούνται είναι πάντοτε εκδόσεις των ιταλικών πανεπιστημίων, εμπλουτισμένα από τον καθηγητή με κείμενα, άρθρα και άλλα πολλά.

[Μάθετε περισσότερα για τα τμήματά μας »]

Το φροντιστήριο

Σχετικά με μας
Μάθε Ιταλικά!
Επικοινωνία
Χάρτης Ιστοτόπου

Multimedia

Αγαπημένα Τραγούδια
Εκπαιδευτικά Παιχνίδια

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Μαθήματα Ιταλικών
Αναζήτηση Ιταλικών Πανεπιστημίων
Online Ραδιόφωνο