Από την επόμενη εξεταστική CELI (Μάρτιος 2019) παύει να ισχύει η αρνητική βαθμολογία σε περίπτωση λανθασμένης απάντησης

Το Φροντιστήριο Iταλικών Borgi

Ένα φροντιστήριο που ιδρύθηκε το 1985 στο κέντρο του Πειραιά από Ιταλούς καθηγητές, που θέλησαν να φέρουν στην Ελλάδα όχι μόνο την όμορφη Ιταλική γλώσσα, αλλά και την Ιταλία του Δάντη, του Πετράρχη, του Βοκάκιου, του Λ. Αριόστο, του Μακιαβέλι, του Λεονάρντο, του Ραφαέλο, του Αλμπέρτι, του Λεοπάρντι, του Βέρντι...
Με άλλα λόγια, την τεράστια Ιταλική κουλτούρα, από τη λογοτεχνία στην ζωγραφική, από την αρχιτεκτονική στην ποίηση, από τη μόδα στην τεχνολογία και, γιατί όχι; Ένα κομμάτι από την καρδιά της Ιταλίας!
Από την αρχή κιόλας, έχει επιλεχθεί μία μέθοδος διδασκαλίας άμεση και επικοινωνιακή, πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με εξαιρετικά αποτελέσματα.


Η μεθοδολογία που μας διακρίνει

Όλα τα τμήματά μας διδάσκονται από Ιταλούς καθηγητές (native speakers) με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας και είναι ολιγομελή (το πολύ 6-7 άτομα), ούτως ώστε ο κάθε σπουδαστής να μπορεί να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον διδάσκοντα. Τα τμήματα βασίζονται στη συνομιλία- επικοινωνιακή μέθοδο ("metodo diretto"). Η μέθοδος αυτή είναι ευχάριστη και ενδιαφέρουσα και το μάθημα είναι πάντα ζωντανό. Έτσι, οι σπουδαστές αποκτούν άμεσα και γρήγορα την ικανότητα να εκφράζονται με ευκολία στα ιταλικά.

Είναι απίστευτο! Αρκούν τρεις μήνες μαθημάτων για να μπορέσουν οι σπουδαστές μας να "επιζήσουν" στην Ιταλία, να καταλαβαίνουν αλλά και να τους καταλαβαίνουν!Το φροντιστήριο

Σχετικά με μας
Μάθε Ιταλικά!
Επικοινωνία
Χάρτης Ιστοτόπου

Multimedia

Αγαπημένα Τραγούδια
Εκπαιδευτικά Παιχνίδια

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Online Μαθήματα Ιταλικών
Αναζήτηση Ιταλικών Πανεπιστημίων
Online Ραδιόφωνο